English Catalan Español France Dutch German

Benvinguts

Situat a l' entrada del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Llegir més sobre nosaltres


  • COVID-19


Charme CampingEspai Natural i enclaus privilegiats

Els Charme campings solen estar situats en enclaus privilegiats, prioritzen el tracte amb els clients i els petits detalls que fan de la vostra estada un plaer pels sentits i un lligam directe amb tots els elements de la natura. A la recepció els facilitaran i organitzaran totes les activitats disponibles de la zona: Excursions amb jeep 4x4 a diferents llacs del Parc Nacional (Sant Maurici, Ratera, Amitges, Llac Negre ,...). Amb la possibilitat de realitzar la ruta completa amb jeep o bé combinar-la amb trams a peu.
Trekings al Parc Nacional. Visites culturals (Esglésies Romàniques, Ecomuseu, Exposicions, ...)

Veure imatges

 

Parc Nacionald' Aïguestortes i Estany de Sant Maurici


El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és un espai natural protegit de l'Alt Pirineu de Lleida. És un dels dotze parcs de l'Estat Espanyol amb la categoria de Parc Nacional i l'únic que hi ha a Catalunya. Fou declarat parc nacional el 21 d'octubre de 1955. Està situat a la part central de la Serralada Pirinenca entre les comarques de l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, la Vall d'Aran i el Pallars Jussà.


El nucli central del parc està en els termes municipals de Vall de Boí i Espot. La geografia del parc és d'alta muntanya perquè gran part del territori s'alça més amunt dels 1.000 m amb pics que superen els 3.000 m d'alçada. Hi ha gran abundància de llacs d'origen glacial quaternari.


Hi destaquen dues valls, a l'oest la vall del riu Sant Nicolau amb els característics prats i meandres d'on ve el nom d'Aigüestortes. I a l'est la vall del riu Escrita amb l'Estany de Sant Maurici. El parc té un gran valor biològic. Els grans desnivells que presenta fan que hi hagi diferents ecosistemes: prats, conreus i boscos caducifolis a les cotes més baixes, boscos perennes a les cotes mitjanes, i prats i rocalls d'alta muntanya a les cotes més altes.


El fet que faci molts anys que està protegit així com la seva inaccessibilitat natural ha preservat la flora i la fauna en un estat força salvatge. Malgrat tot l'empremta de l'home és inevitable, el parc encara és explotat per la ramaderia, el turisme i les centrals hidroelèctriques.

Veure més imatges

Ofertesgaudiu dels nostres descomptes

VORAPARC AVENTURA

VORAPARC AVENTURA


2 NOCHES EN CABAÑA GLÁMPING + 1 CE…

VORAPARC ECOBIENESTAR

VORAPARC ECOBIENESTAR


2 NOCHES EN CABAÑA GLÁMPING + 1 CE…

Veure totes les ofertes

LOCALITZACIÓ GPS

ALTITUT: 42° 34' 40.1016"

LATITUT: 1° 5' 8.0982"

Contactei localització

Formulari de contacte

captcha
Informació

Aquest formulari només és per realitzar consultes.

DIRECCIÓ

VORAPARC
Parc Nacional d'Aigüestortes · Estany de Sant Maurici
25597 · Espot · Lleida · Pirineus (España)