English Catalan Español France Dutch German

Welkom

Gelegen aan de ingang van Nationaal Park Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Lees meer over ons


  • COVID-19


Charme CampingArea natuurlijke en bevoorrechte omgeving

De Charm Campings liggen meestal in uitgelezen enclaves, geven de voorrang aan de omgang met de klanten en aan kleine details die uw verblijf tot een genoegen maakt voor de zintuigen en direct contact met de elementen van de natuur. ij de receptie worden alle beschikbare activiteiten in de regio verstrekt en georganiseerd: Excursies met 4x4 jeep naar verschillende meren van het Nationale Park (Sant Maurici, Ratera, Amitges,Lago Negro…)
Met de mogelijkheid een volledige route met de jeep te doen of te combineren met wandelroutes. Wandeltochten in het Nationale Park. Culturele bezoeken (Romaanse Kerken, Ecomuseum,Exposities....) Avontuurlijke sporten (Rafting, Kayak, Bungeejumpen, Quads, Paardrijden, ...)

Bekijk foto'sParque Nacionalde Aïguestortes y Estany de Sant Maurici


Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici is een nationaal park in de provincie Lerida in Spanje. Het park ligt in de Pyreneeën en kenmerkt zich vooral door de vele bergmeertjes en bergriviertjes. Het park wordt begrenst door de waterscheiding vanaf een ring van bergtoppen variërend in hoogte van 2750 tot 3050 meter.


Hier omheen ligt nog de zogeheten Perifere Zone, een gebied met beperktere natuurbescherming dan in het nationaal park. De Perifere Zone heeft een oppervlakte van ongeveer 1,5 keer die van het park.


Het park is een zeer ontwikkeld wandelgebied. Het bevat, naast een deel van het lange afstandswandelpad GR-11, vele korte en langere wandelpaden. In en om het park zijn meer dan 10 berghutten.


Aan de oostkant is de plaats Espot een belangrijke toegangspoort voor het park. Aan de westkant zijn er meerdere plaatsen in het dal van de Noguera de Tor, die als uitvalsbasis kunnen dienen: Boí, Caldes de Boí en Taüll. De dalen aan de westkant herbergen (overblijfselen van) vele romaanse kerken.

Bekijk meer foto's

Ofertasdisfruten de nuestros descuentos

VORAPARC AVENTURA

VORAPARC AVENTURA


2 NOCHES EN CABAÑA GLÁMPING + 1 CESTA D…

VORAPARC ECOBIENESTAR

VORAPARC ECOBIENESTAR


2 NOCHES EN CABAÑA GLÁMPING + 1 CESTA D…

Toon alle aanbiedingen

LOCALIZACIÓN GPS

HOOGTE: 42° 34' 40.1016"

LATITUDE: 1° 5' 8.0982"

Contacten locatie

Contact formulier

captcha
informatie

Dit formulier is alleen voor overleg.

ADRES

VORAPARC
Parc Nacional d'Aigüestortes · Estany de Sant Maurici
25597 · Espot · Lleida · Pirineus (España)